Mijn flow actief Mijn flow
Flow slogan
 • Actief met iPad
Nieuws actief Nieuws

Ready voor take-off?

Overal aan gedacht? Goed voorbereid op reis? Bagage gepakt, stoelriemen vast?
Juiste startbaan en neus de goede kant op? Starten maar!

Gestart, en nu?

Wist u dat van degene die goed voorbereid op reis gaat, oftewel dat van de goed voorbereide startende ondernemer er 80% succesvol zal zijn? Wie wil daar nu niet bij horen! Wat is een goede start? Een goed en doordacht ondernemingsplan helpt hierbij en moet in de handbagage zitten. In dit plan komt niet alleen de financiële kant aan bod, maar ook plaats, product, prijs, promotie en personeel verdienen zeker aandacht. Waarom in de handbagage? Lees het en kijk er regelmatig in tijdens de ondernemersreis. Storm in zicht? Wees niet bang om een andere koers te volgen en je doelen bij te stellen.

Blijf in de lucht!

Goed gestart, en dan? Op koers blijven is het doel. Druk bezig met klanten en producten, maar blijft er nog genoeg tijd over voor de administratie? Maak gebruik van slimme automatisering voor de administratie zodat u meer tijd overhoudt voor klanten. Grote kans dat administratie niet de reden is dat u ondernemer bent geworden. Wij helpen u vanaf de start. U kunt voor elke vraag bij ons terecht: het ondernemingsplan, de financiering, de administratie, factuurlayout, debiteurenbeheer of slimme automatisering. Een goede administratie betekent grip op de zaak en meer tijd om vooruit te kijken. Dit doen we graag samen met u!

beeldondernemer

In ieder geval mag u van ons verwachten:

 • Jaarrekening

  De jaarrekening, uw zorg, ons dagelijks werk. De jaarrekening is het financiële verslag van uw onderneming over het afgelopen jaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw jaarrekening voldoet aan de wettelijke vereisten zodat u bijvoorbeeld uw bank ook goed inzicht kunt geven. Maar vooral willen wij dat u een goed beeld hebt van alle financiële ins & outs die voor de aansturing van uw bedrijf van belang zijn. Zodat u slimme keuzes kunt maken, vooruit kunt kijken.
 • Administratie

  Uw administratie moet voldoen aan bepaalde eisen. De meeste ondernemers zien de administratie niet als hun grootste hobby. Toch is een goede en tijdige administratie van essentieel belang voor de aansturing van het bedrijf. Uw wensen zijn hierin het belangrijkste. Graag combineren wij deze wensen zoveel mogelijk met de nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering.
 • Tussentijdse rapportage

  Hoe actueler de cijfers, hoe meer je ermee kunt om de toekomst te beïnvloeden. Juist tijdige week-, maand- of kwartaalrapportages kunnen hierbij helpen. Nog een stap verder is het vergelijken van deze cijfers met een van te voren opgestelde begroting. Voor veel van onze klanten gaan wij door tot en met de stap van de begroting.
 • Salarisadministratie

  De salarisadministratie, een specialisme op zich. Alles moet hierbij in detail kloppen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor zowel de maandelijkse verloning van uw personeel als de overige zaken op het gebied van HR nemen wij u alle zorgen uit handen. Tegen een goed tarief en met het nodige gemak hebt u het daarmee uitbesteed. Onze collega Jeroen Smit vertelt u er graag meer over.
 • Inkomstenbelasting

  De belastingaangifte, een jaarlijks terugkerend onderwerp. Het is belangrijk om u hierover goed te laten adviseren. De reden is simpel: u wilt niet teveel betalen! De belasting is complex en regels veranderen continu. Hierbij ontvangt u een heldere uitleg over de opgestelde aangifte en over acties voor de toekomst.
 • Vennootschapsbelasting

  De basis voor de aangifte vennootschapsbelasting ligt in de jaarrekening. U heeft daarbij te maken met een woud aan verplichtingen en regels. Het inschakelen van een fiscaal specialist scheelt u tijd, geld en wellicht de nodige frustratie. Onze adviseurs weten altijd van complexe en actuele regels en kunnen u dit duidelijk uitleggen.
 • Omzetbelasting

  Over welke kosten mag u wel omzetbelasting terugvragen en over welke kosten niet? Op welk moment moet ik over mijn omzet de omzetbelasting afdragen? Wij kunnen u helpen bij het beantwoorden van onder andere bovenstaande maar ook vele andere vragen op het gebied van de omzetbelasting. Kortom, voor uw aangifte omzetbelasting moet u bij ons zijn.
Afspraak maken? Bel ons!
Afspraakknop
033 445 17 00
033 445 17 00