Mijn flow actief Mijn flow
Flow slogan
 • Actief met iPad
Nieuws actief Nieuws

Snoeien of bloeien?

Voorjaar of herfst? In welk seizoen bevindt uw onderneming zich? Samen analyseren zodat u de juiste keuzes kunt maken. Daar gaat Flow voor.

Dreigt u uit uw jas te groeien?

Bloeien, wie wil dat niet? U bent steeds drukker, behoorlijk wat personeel, de zaken gaan goed en de omzet stijgt. U weet overal van, wil van alles op de hoogte zijn en doet nog steeds veel zelf. Doe je de dingen juist of doe je de juiste dingen? Het doen van de juiste dingen helpt je vooruit. Al aan uitbesteden gedacht? Dit kan betekenen een nieuwe collega, verdere automatisering, een andere locatie of flexibele inhuur. Welke oplossing past bij u? Graag kijken wij samen hoe u verder kunt bloeien.

Zit uw jas te ruim?

Een kilo erbij of eraf, van de zomer naar de herfst en weer op naar het voorjaar. Dit zijn bewegingen die u als ondernemer ook kunt meemaken. Het gaat even iets minder. Zal het vanzelf weer goedkomen? Soms wel maar misschien ook niet. Het kan ook een bewuste keuze zijn om wat kilo’s kwijt te raken en in afgeslankte, flexibele en meer winstgevende vorm verder te gaan. Weet welk bedrijfsonderdeel goed presteert, excelleert, en welk onderdeel wat minder. Wist u dat 20% van uw ondernemingsactiviteiten of klanten vaak 80% van uw winst opleveren. Samen deze analyse maken, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen doen wij graag.

beelduitbreiden

In ieder geval mag u van ons verwachten:

 • Jaarrekening

  De jaarrekening, uw zorg, ons dagelijks werk. De jaarrekening is het financiële verslag van uw onderneming over het afgelopen jaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw jaarrekening voldoet aan de wettelijke vereisten zodat u bijvoorbeeld uw bank ook goed inzicht kunt geven. Maar vooral willen wij dat u een goed beeld hebt van alle financiële ins & outs die voor de aansturing van uw bedrijf van belang zijn. Zodat u slimme keuzes kunt maken, vooruit kunt kijken.
 • Administratie

  Uw administratie moet voldoen aan bepaalde eisen. De meeste ondernemers zien de administratie niet als hun grootste hobby. Toch is een goede en tijdige administratie van essentieel belang voor de aansturing van het bedrijf. Uw wensen zijn hierin het belangrijkste. Graag combineren wij deze wensen zoveel mogelijk met de nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering.
 • Tussentijdse rapportage

  Hoe actueler de cijfers, hoe meer je ermee kunt om de toekomst te beïnvloeden. Juist tijdige week-, maand- of kwartaalrapportages kunnen hierbij helpen. Nog een stap verder is het vergelijken van deze cijfers met een van te voren opgestelde begroting. Voor veel van onze klanten gaan wij door tot en met de stap van de begroting.
 • Salarisadministratie

  De salarisadministratie, een specialisme op zich. Alles moet hierbij in detail kloppen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor zowel de maandelijkse verloning van uw personeel als de overige zaken op het gebied van HR nemen wij u alle zorgen uit handen. Tegen een goed tarief en met het nodige gemak hebt u het daarmee uitbesteed. Onze collega Jeroen Smit vertelt u er graag meer over.
 • Inkomstenbelasting

  De belastingaangifte, een jaarlijks terugkerend onderwerp. Het is belangrijk om u hierover goed te laten adviseren. De reden is simpel: u wilt niet teveel betalen! De belasting is complex en regels veranderen continu. Hierbij ontvangt u een heldere uitleg over de opgestelde aangifte en over acties voor de toekomst.
 • Vennootschapsbelasting

  De basis voor de aangifte vennootschapsbelasting ligt in de jaarrekening. U heeft daarbij te maken met een woud aan verplichtingen en regels. Het inschakelen van een fiscaal specialist scheelt u tijd, geld en wellicht de nodige frustratie. Onze adviseurs weten altijd van complexe en actuele regels en kunnen u dit duidelijk uitleggen.
 • Omzetbelasting

  Over welke kosten mag u wel omzetbelasting terugvragen en over welke kosten niet? Op welk moment moet ik over mijn omzet de omzetbelasting afdragen? Wij kunnen u helpen bij het beantwoorden van onder andere bovenstaande maar ook vele andere vragen op het gebied van de omzetbelasting. Kortom, voor uw aangifte omzetbelasting moet u bij ons zijn.
Afspraak maken? Bel ons!
Afspraakknop
033 445 17 00
033 445 17 00