Mijn flow actief Mijn flow
Flow slogan
  • Wereldkaart
Nieuws actief Nieuws

bloemen iconBloemen

|  branchespecialist  |

mkb iconMKB

|  uw partner in ondernemen  |

hair iconHAIR

|  branche specialist  |

MVO: Je hart in actie!

Flow accountants heeft oog voor de effecten van haar bedrijfsactiviteiten op de maatschappij en draagt een steentje bij. Kijk ook eens op www.mvonederland.nl

Weeshuisnepal.com

Stichting Tuharuko Awaj (Nepalees voor: 'luister naar de stem van het kind'). Is een stichting die de toekomst van vele Nepalese kinderen er een stuk rooskleuriger laat uitzien. Want luisteren naar hun stem is nodig!

 

Het weeshuis New Life Children’s Home, is een gebouw midden in een buitenwijk van Kathmandu. Voor Sanjita, Ramesh, Bibek, Sabin, Sabina, Susil, Bijay, Sujan, Milan, Gita, Nabin, Krishna, Danraj, Punam en Bikesh is dit huis het eerste thuis wat ze ooit hebben gekend. Samen met de vaste staf, de oppasmoeders Shusma en Sabitra leven ze als één groot gezin.

 

www.weeshuisnepal.com

 

Kleuter centra Brazilië

Brazilië is een mooi en vriendelijk land. Toch leeft circa dertig procent van de 190 miljoen inwoners onder de armoedegrens. Vooral kinderen zijn hiervan vaak de dupe. Gebroken gezinnen, geweld en gebrek aan onderwijs zijn heel gewoon in de arme wijken, de favelas. De Stichting Vrienden van Kleutercentra in Brazilië heeft als doelstelling om kinderen van 2 tot 8 jaar te leren wat naar school gaan is. Hiervoor ondersteunt zij diverse projecten.

 

Onderwijs is de belangrijkste vorm van ontwikkelingshulp om de levens van mensen in ontwikkelingslanden écht te verbeteren. Met onderwijs, huiswerkbegeleiding, opvoedingsondersteuning en gezondheidspreventie verbetert de Stichting Kleutercentra de levensomstandigheden in de favela's, de arme wijken in de grote steden van Brazilië.

 

www.kleutercentrabrazilie.nl

MVO Nepal Brazilie

Flow activiteiten

Voor o.a. stichting weeshuis Nepal en Kleuter centra Brazilë draagt Flow bij aan de activiteiten door jaarlijks kosteloos de administratie na te kijken en te adviseren op het gebied van administratie en (fiscale) wetgeving. Daarnaast helpen wij ondernemers bij het opzetten van een bedrijfje door leningen te verstrekken aan ONF (Oikocredit Nederland Fonds) die deze verder verstrekt en beheerd. Hiermee kunnen ondernemers investeringen doen. Ondernemers de kans geven een zelfstandig bestaan op te bouwen, dat is mooi werk!

 

 

Afspraak maken? Bel ons!
Afspraakknop
033 445 17 00
033 445 17 00