Mijn flow actief Mijn flow
Flow slogan
 • Uitleg aan tafel
Nieuws actief Nieuws

Uw partner in ondernemen

Wij weten wat er speelt, helpen u vooruit, kennen de regels, zoeken meer rendement en gaan maximaal digitaal.

De cijfers en nu?

De cijfers, dat is vaak geschiedenis. Kunnen deze cijfers u in de toekomst helpen? Jazeker. De toekomst, dat is waar u als ondernemer zich op richt. Tijdige week-, maand-, of kwartaalrapportages is stap één. Een stap verder is het vergelijken van die cijfers met de van te voren opgestelde begroting. Nog voor het jaar begint nadenken over de financiële doelen voor het komende jaar. Waar wil ik heen en wat wil ik bereiken? Om vervolgens achteraf in de spiegel te kunnen kijken en te analyseren zodat u waar nodig actie kunt ondernemen. Daarom is Flow er voor u.

Administratie leuk?

Welke informatie is voor u belangrijk? Wat is een goede administratie, en waar begint het? Zo maar een aantal vragen die niet alleen bij de start van uw onderneming belangrijk zijn, maar ook goed om die tussentijds te stellen. Ook de vraag; zelf doen of uitbesteden is er één. Flow Accountants is voorstander van zelf doen, maar dan wel maximaal digitaal. Er is veel mogelijk. Realtime koppeling met de bank, order = factuur = administratie en ga zo maar door. Nu investeren is straks de vruchten plukken van een efficiënte administratie. Wij helpen u hier graag bij.

mkbfoto

In ieder geval mag u van ons verwachten:

 • Jaarrekening

  De jaarrekening, uw zorg, ons dagelijks werk. De jaarrekening is het financiële verslag van uw onderneming over het afgelopen jaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw jaarrekening voldoet aan de wettelijke vereisten zodat u bijvoorbeeld uw bank ook goed inzicht kunt geven. Maar vooral willen wij dat u een goed beeld hebt van alle financiële ins & outs die voor de aansturing van uw bedrijf van belang zijn. Zodat u slimme keuzes kunt maken, vooruit kunt kijken.
 • Administratie

  Uw administratie moet voldoen aan bepaalde eisen. De meeste ondernemers zien de administratie niet als hun grootste hobby. Toch is een goede en tijdige administratie van essentieel belang voor de aansturing van het bedrijf. Uw wensen zijn hierin het belangrijkste. Graag combineren wij deze wensen zoveel mogelijk met de nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering.
 • Tussentijdse rapportage

  Hoe actueler de cijfers, hoe meer je ermee kunt om de toekomst te beïnvloeden. Juist tijdige week-, maand- of kwartaalrapportages kunnen hierbij helpen. Nog een stap verder is het vergelijken van deze cijfers met een van te voren opgestelde begroting. Voor veel van onze klanten gaan wij door tot en met de stap van de begroting.
 • Salarisadministratie

  De salarisadministratie, een specialisme op zich. Alles moet hierbij in detail kloppen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor zowel de maandelijkse verloning van uw personeel als de overige zaken op het gebied van HR nemen wij u alle zorgen uit handen. Tegen een goed tarief en met het nodige gemak hebt u het daarmee uitbesteed. Onze collega Jeroen Smit vertelt u er graag meer over.
 • Inkomstenbelasting

  De belastingaangifte, een jaarlijks terugkerend onderwerp. Het is belangrijk om u hierover goed te laten adviseren. De reden is simpel: u wilt niet teveel betalen! De belasting is complex en regels veranderen continu. Hierbij ontvangt u een heldere uitleg over de opgestelde aangifte en over acties voor de toekomst.
 • Vennootschapsbelasting

  De basis voor de aangifte vennootschapsbelasting ligt in de jaarrekening. U heeft daarbij te maken met een woud aan verplichtingen en regels. Het inschakelen van een fiscaal specialist scheelt u tijd, geld en wellicht de nodige frustratie. Onze adviseurs weten altijd van complexe en actuele regels en kunnen u dit duidelijk uitleggen.
 • Omzetbelasting

  Over welke kosten mag u wel omzetbelasting terugvragen en over welke kosten niet? Op welk moment moet ik over mijn omzet de omzetbelasting afdragen? Wij kunnen u helpen bij het beantwoorden van onder andere bovenstaande maar ook vele andere vragen op het gebied van de omzetbelasting. Kortom, voor uw aangifte omzetbelasting moet u bij ons zijn.
Afspraak maken? Bel ons!
Afspraakknop
033 445 17 00
033 445 17 00