Mijn flow actief Mijn flow
Flow slogan
 • Actief met iPad
Nieuws actief Nieuws

Natuurlijk verder met advies

Uitbreiden of inkrimpen, financiële uitdagingen, de juiste ondernemingsvorm, stoppen of doorgaan, belangrijke vragen voor uw toekomst.

Voor ons vanzelfsprekend

Flow Accountants, het woord zegt het al. Wij zijn een accountantskantoor. Hierbij horen een aantal vanzelfsprekendheden. Natuurlijk verzorgen wij voor u: jaarrekeningen, tussentijdse rapportages, belastingaangiften, administratieve ondersteuning, salarisadministraties. Al deze werkzaamheden hebben te maken met het vastleggen van gebeurtenissen uit het verleden (“het opschrijven van geschiedenis”). Doen wij dit goed? Ja. Kennen wij de wet- en regelgeving? Ja. Zoeken wij naar fiscaal optimaal? Ja. Voor ons is dit niet meer dan normaal en Flow gaat verder.

Flow gaat verder

De toekomst, dat is waar u zich als ondernemer op richt. Wilt u uitbreiden of juist inkrimpen? Staat u voor financiële uitdagingen? Heeft u de juiste ondernemingsvorm? Mag u over 10 jaar stoppen met werken? Is de overdracht van uw onderneming in zicht? Dit zijn zomaar een aantal vragen die veel verder gaan dan het vastleggen van gebeurtenissen uit het verleden (“het opschrijven van geschiedenis”). Voor de antwoorden is actuele kennis van zaken nodig. Flow Accountants heeft deze kennis en kent uw onderneming.

beelddiensten

In ieder geval mag u van ons verwachten:

 • Jaarrekening

  De jaarrekening, uw zorg, ons dagelijks werk. De jaarrekening is het financiële verslag van uw onderneming over het afgelopen jaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw jaarrekening voldoet aan de wettelijke vereisten zodat u bijvoorbeeld uw bank ook goed inzicht kunt geven. Maar vooral willen wij dat u een goed beeld hebt van alle financiële ins & outs die voor de aansturing van uw bedrijf van belang zijn. Zodat u slimme keuzes kunt maken, vooruit kunt kijken.
 • Administratie

  Uw administratie moet voldoen aan bepaalde eisen. De meeste ondernemers zien de administratie niet als hun grootste hobby. Toch is een goede en tijdige administratie van essentieel belang voor de aansturing van het bedrijf. Uw wensen zijn hierin het belangrijkste. Graag combineren wij deze wensen zoveel mogelijk met de nieuwe mogelijkheden op het gebied van automatisering.
 • Tussentijdse rapportage

  Hoe actueler de cijfers, hoe meer je ermee kunt om de toekomst te beïnvloeden. Juist tijdige week-, maand- of kwartaalrapportages kunnen hierbij helpen. Nog een stap verder is het vergelijken van deze cijfers met een van te voren opgestelde begroting. Voor veel van onze klanten gaan wij door tot en met de stap van de begroting.
 • Salarisadministratie

  De salarisadministratie, een specialisme op zich. Alles moet hierbij in detail kloppen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor zowel de maandelijkse verloning van uw personeel als de overige zaken op het gebied van HR nemen wij u alle zorgen uit handen. Tegen een goed tarief en met het nodige gemak hebt u het daarmee uitbesteed. Onze collega Jeroen Smit vertelt u er graag meer over.
 • Inkomstenbelasting

  De belastingaangifte, een jaarlijks terugkerend onderwerp. Het is belangrijk om u hierover goed te laten adviseren. De reden is simpel: u wilt niet teveel betalen! De belasting is complex en regels veranderen continu. Hierbij ontvangt u een heldere uitleg over de opgestelde aangifte en over acties voor de toekomst.
 • Vennootschapsbelasting

  De basis voor de aangifte vennootschapsbelasting ligt in de jaarrekening. U heeft daarbij te maken met een woud aan verplichtingen en regels. Het inschakelen van een fiscaal specialist scheelt u tijd, geld en wellicht de nodige frustratie. Onze adviseurs weten altijd van complexe en actuele regels en kunnen u dit duidelijk uitleggen.
 • Omzetbelasting

  Over welke kosten mag u wel omzetbelasting terugvragen en over welke kosten niet? Op welk moment moet ik over mijn omzet de omzetbelasting afdragen? Wij kunnen u helpen bij het beantwoorden van onder andere bovenstaande maar ook vele andere vragen op het gebied van de omzetbelasting. Kortom, voor uw aangifte omzetbelasting moet u bij ons zijn.
Afspraak maken? Bel ons!
Afspraakknop
033 445 17 00
033 445 17 00